Daniel Bîrligea ratează meciurile cu Israel și Elveția de la EURO 2024 din cauza unei leziuni musculare

Daniel Bîrligea nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale de fotbal

Situația accidentării atacantului CFR Cluj

Daniel Bîrligea, atacantul echipei CFR Cluj, a fost nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale de fotbal a României la Mogoșoaia în ziua de marți. Acesta nu va putea participa la meciurile cu Israel și Elveția din preliminariile EURO 2024 din cauza unei accidentări. Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat din cantonamentul de la Mogoșoaia din cauza unei leziuni musculare. Recuperarea sa nu se poate realiza în timp util, motiv pentru care nu va putea fi prezent la meciurile viitoare ale echipei naționale.

Decizia echipei naționale și a selecționerului Edward Iordănescu

Federația Română de Fotbal a transmis pe site-ul său oficial că stafful medical a constatat leziunea musculară a lui Daniel Bîrligea și că recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util. Echipa națională îi urează însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri. Selecționerul Edward Iordănescu a hotărât să nu aducă înlocuitor pentru Daniel Bîrligea, iar în lotul echipei naționale se regăsesc în continuare atacanții Florin Tănase, Denis Drăguș, George Pușcaș și Denis Alibec.

Meciurile viitoare ale echipei naționale de fotbal a României

Echipa României va disputa pe 18 noiembrie un meci împotriva Israelului, care va avea loc la Felcsut (Ungaria), pe Stadionul Pancho, cu începere la ora 21:45. Apoi, pe 21 noiembrie, se va confrunta cu Elveția la București, pe Arena Națională, de asemenea, la ora 21:45.

România ocupă în prezent prima poziție în clasamentul Grupei I, având 16 puncte în 8 meciuri. Următoarele poziții sunt ocupate de Elveția cu 15 puncte în 7 meciuri, Israel cu 11 puncte în 7 meciuri, Kosovo cu 10 puncte în 8 meciuri, Belarus cu 6 puncte în 8 meciuri și Andorra cu 2 puncte în 8 meciuri. Echipa națională de fotbal a României speră să obțină rezultate pozitive în aceste meciuri pentru a-și întări poziția în clasamentul grupei și a-și asigura calificarea la EURO 2024.

  Federația Română de Atletism lansează platformă online nouă de Ziua Națională a României

Descoperiți mai multe detalii și perspective aprofundate în articolul complet pe bzt.ro.

Lasă un comentariu