Germania se reîntâlnește cu învingătorul său din Euro 2020

Alemania si Anglia se confruntă într-un meci crucial din Nations League

Presiunea crește pentru Germania și Anglia înaintea meciului de la Allianz Arena

Ambele echipe, atât Germania, cât și Anglia, simt presiunea înaintea meciului lor de la Allianz Arena, where an alt meci clasic is going out of favor with European football. Ambele echipe nu au început cel mai bun mod posibil în Nations League și victory is obligatory. Germania a reușit doar un rezultat de egalitate, 1-1, împotriva Italiei reînnoite de Mancini. În schimb, Anglia a cauzat surpriză, pierzând 1-0 în fața Ungariei. This timpul sa punem mâna de munca la München (urmărește meciul în direct pe As.com).

Ambii antrenori au decis să facă schimbări în echipă pentru meciul de la Allianz Arena

Pentru acest lucru, Southgate va miza pe primii săi unsprezece jucători. Kane, care a eliminat Mannschaft cu un dublu în optimile de finală ale recentei Euro, este o mare amenințare. Flick, care se întoarce la München, va face schimbări în echipa sa după ce a văzut ce s-a întâmplat în meciul din Bolonia. Sané și Gnabry, ambii făcând o figură palidă împotriva Italiei, sunt candidații de a fi lăsați afară în favoarea lui Havertz și Musiala. Rüdiger, recenta achiziție a lui Real Madrid, va reveni să conducă linia defensivă a echipei care a câștigat de patru ori Cupa Mondială.

Ambele echipe caută să marcheze puncte în Liga Națiunilor

Atât Germania, cât și Anglia, își doresc să acumuleze puncte în Nations League. Cu toate că au avut un început mai puțin favorabil în competiție, ambele echipe vor să obțină o victorie pentru a-și îmbunătăți clasementul. Va fi un meci tensionat și cu multe momente de suspans, iar fanii de fotbal din întreaga lume vor urmări cu interes evoluția celor două echipe. Este așteptat un meci palpitant și cu multe emoții pentru suporteri.

Lasă un comentariu