Acord total pentru Tchouaméni: 80M€ fix și 20M€ obiective

Real Madrid îşi aduce un nou jucător: Tchouaméni

Acordul

La Real Madrid este iminentă sosirea lui Tchouaméni. Chiar o chestiune de ore. AS a putut confirma în cursul serii că acest acord este o realitate, cu un cost total de până la 100 de milioane de euro, deși 80 sunt partea fixă și ceilalți 20 sunt supuși posibilei îndepliniri a unor obiective. În cele din urmă, Monaco a avut câştig de cauză, deoarece a reuşit să facă Real Madrid să-și mărească oferta inițială. La inceput, madrilenii ofereau pentru fotbalist o sumă apropiată de 60 de milioane. În total, dacă cariera lui Tchouaméni la Real Madrid se dovedește a fi un succes, costul lui va fi de aproape 100 de milioane de euro.

Anunț oficial în așteptare

Acum, tot ce rămâne este „finalizarea actelor”. Dar acordul a fost deja atins și imediat ce se vor încheia detaliile celebre ale transferurilor, va fi anunțat ca noul jucător al Real Madrid. Ideea clubului alb este ca acest anunț să vină marți, odată ce contractele vor fi semnate. PSG, celălalt mare pretendent la mijlocul terenului în acest mercato, continuă să urmărească transferul, încercând să îl strice pentru ca Tchouaméni să aleagă în cele din urmă să joace la Paris. Dar Real Madrid au un acord cu Monaco și cuvântul jucătorului. Se consideră suficient.

O nouă achiziție pentru Real Madrid

Cu Tchouaméni, Madridul va face a doua achiziție a verii, după ce a finalizat sosirea lui Rüdiger fără costuri. Mijlocașul francez îl va reîmprospăta pe Casemiro și este considerat a fi titular pe termen mediu, fiind unul dintre cei mai promițători jucători, la 22 de ani, din peisajul actual.

Lasă un comentariu