Chelsea îl vanează pe Gabriel Jesús

Gabriel Jesús, aproape de plecarea de la Manchester City

O posibilă mutare la echipa Chelsea

Echipa Manchester City este aproape de a-și pierde atacantul Gabriel Jesús (25 de ani). Potrivit informațiilor oferite de AS, echipa ‘Sky blue’ a semnat recent cu Erling Haaland și ar putea să îl lase pe brazilian să plece, cu condiția, însă, să primească o ofertă pe măsură. Cluburi precum Arsenal, Tottenham și Chelsea sunt interesate de jucător, însă este posibil ca mutarea la Chelsea să întâmpine dificultăți din cauza problemelor instituționale. Așteptările clubului de la ofertă și situația politică actuală din Marea Britanie ar putea întârzia decizia în ceea ce privește mutarea lui Gabriel Jesús la Chelsea.

Interes din partea echipei Chelsea

Conform informațiilor obținute de Diario AS, echipa Chelsea este extrem de interesată de transferul lui Gabriel Jesús și încearcă să finalizeze mutarea în această vară. Aceasta se va întâmpla odată ce situația instituțională a clubului se va stabiliza după încheierea sancțiunii impuse de guvernul britanic și după venirea lui Todd Boehly în funcția de președinte al clubului.

Dificultăți în ceea ce privește Real Madrid

Potrivit jurnalistului Antón Meana de la Carrusel Deportivo al postului de radio Cadena SER, Gabriel Jesús a fost oferit echipei Real Madrid, însă această mutare este dificilă de realizat din cauza numărului limitat de 3 jucători extracomunitari, care a fost deja completat de compatrioții săi Vinicius, Rodrygo și Militao. Astfel, deși prețul pentru Gabriel Jesús este accesibil, deoarece contractul său expiră în 2023, Real Madrid ar trebui să elibereze un loc de extracomunitar, o variantă care, în prezent, nu este luată în considerare.

  Federația Română de Atletism lansează platformă online nouă de Ziua Națională a României

Gabriel Jesús se află în centrul atenției pentru cluburi de fotbal de top din Europa, precum Chelsea și Real Madrid, și este posibil să părăsească Manchester City în acest sezon de transferuri. Este clar că viitorul său este incert, dar toți fanii iubitori de fotbal vor aștepta cu nerăbdare să vadă unde își va continua cariera și cum se vor desfășura lucrurile pentru el în viitor.

Lasă un comentariu